//Leestip: Een loopbaancoach wat voor jou?

Twijfel jij of een loopbaancoach wat voor jou is? Lees dan vooral even dit artikel uit de NRC.

“En daar is er weer eentje: een loopbaancoach.  Een loopbaancoach biedt hulp bij carrièreproblemen. „Het roer hoeft niet per se helemaal om.”

Is het een psycholoog? Is het een organisatieadviseur? Het is een beetje van beide, maar het noemt zich: coach. En voor een coach is januari een van de drukste maanden. „Dat merk ik ieder jaar, half september en half januari”, zegt Ilse Reijs, al zestien jaar werkzaam als loopbaancoach. „In de vakantie bekijken mensen hun werkende leven even van een afstandje. Als ze bij terugkomst weer met beide benen in de realiteit staan, overvalt de onvrede hen zo erg dat ze hulp zoeken.” Lees verder

2019-06-12T20:40:24+01:00