/Kerntalenten
Kerntalenten 2020-04-25T08:05:14+01:00

Jouw Kern Jouw Talent

Zeg me waar je mee speelde, ik zeg je wat je KernTalenten zijn!

De Kerntalentenmethode legt het verband bloot tussen je activiteiten in de kindertijd tussen je 4e en je 12e jaar, je favoriete kinderspeelgoed en je KernTalenten. Het levert je een wegwijzer op die je op elk cruciaal moment in je leven kunt raadplegen.

Iedereen heeft KernTalenten die leiden tot positieve duurzame keuzes!

Wist jij dat ieder mens  23 KernTalenten heeft?  Je kunt spreken van sterke, halve en kleine KernTalenten.

Het ontdekken van je KernTalenten, zorgt ervoor dat je de juiste beslissingen kunt nemen en bewuste keuzes kunt maken in je werk, je loopbaan, een opleiding en tijdens je leven. Als je je sterke KernTalenten in kunt zetten voel je je energiek en ervaar je grote voldoening in wat je doet.

Een minder goede keuze kan pijnlijk zijn en is duur. Het kennen van jouw KernTalenten helpt je direct met het vermijden van stress en het voorkomen van burn-out en bore-out.

De door de analyse in kaart gebrachte ‘energiegevers en -vreters’, normen & waarden, drijfveren en alles er omheen, zijn bijzonder handige wegwijzers om alleen nog die dingen te doen die je én competent én gelukkig maken.

Meer over de Kerntalentenanalyse

De Kerntalentenanalyse is een persoonlijke analyse, waarmee je het DNA van jouw persoonlijkheid in kaart brengt. het is 100% maatwerk en volledig individueel. Tijdens het assessment gaan we samen terug naar jouw bron van positieve krachten: de periode tussen je 4e en je 12e levensjaar!

Deze analyse geeft inzicht in wat jou motiveert, uitdaagt en drijft. Het helpt je de juiste keuzes te maken met betrekking tot studie, werk en je persoonlijk leven. Het geeft inzicht in wat je gemakkelijk ontwikkelt of wat je meer moeite zal kosten. De uitkomst gaat je leven lang mee en is geen momentopname.

Ieder mens is uniek! Dat is het uitgangspunt van de Kerntalentenanalyse.

Ik wil graag meer informatie over Kerntalenten