/Tarieven
Tarieven 2020-08-03T12:19:16+01:00

Investering in jezelf 

Intakegesprek GRATIS

KernTalentenontdekking Basis  € 395,-
Ik breng jouw KernTalenten in kaart door middel van een KernTalentenassesment met een geluidsopname door jezelf en een verslag.

KernTalentenontdekking Plus (Ontwikkeladvies) € 700,-
Ik breng jouw KernTalenten in kaart door middel van een KernTalentenassesment, met een uitgebreid verslag (na 7 werkdagen) aangevuld met een telefonische toelichting op het verslag en we maken een afspraak voor een bespreking van de inhoud van het verslag.

KernTalentenontdekking  Compleet
Particulieren € 995,- / Bedrijven € 1.195,-
KernTalentenontdekking aangevuld met een diepte-interview (=KernTalentenanalyse en advies) en een vervolggesprek. In dit interview wordt aan de hand van jouw levensloop de inzet en ontwikkeling van jouw KernTalenten in studie, loopbaan en leven doorgenomen. Van de uitkomst hiervan ontvang je een samenvatting. In het vervolggesprek krijg je richting, hoe je je KernTalenten concreet kunt inzetten ten behoeve van jouw actuele situatie of hulpvraag. Bijvoorbeeld solliciteren, nieuwe functie, verbeteren van de werksituatie, voorkomen van burn out enz. De KernTalentenontdekking en het diepte-interview zijn een belangrijke basis voor je volgende stappen.

LoopbaanCoaching
Particulieren € 95,- per uur / Bedrijven en ZZP-ers € 120,- per uur 

Coachingsgesprekken
Particulieren € 95,- per uur / Bedrijven en ZZP-ers € 120,- per uur 

Veel klanten krijgen het KernTalentenassessment en een mogelijk vervolg geheel of gedeeltelijk vergoed van de werkgever.
Hiervoor kun je een offerte met uitgebreide informatie bij mij aanvragen. Ik ben graag bereid om jouw werkgever in een persoonlijk gesprek te informeren.

Het KernTalentenassessment is als onderdeel van loopbaanbegeleiding aftrekbaar van de inkomstenbelasting.
Uiteraard kunnen jij en je werkgever hierover meer informatie verkrijgen bij de belastingdienst.

Ik ga investeren in mijzelf