/Over mij
Over mij 2022-01-05T15:30:06+01:00

Wat informatie over mij

Mijn KernTalenten: Ik heb een brede belangstelling, ben nieuwsgierig naar mensen en daar waar zich vraagstukken voordoen, zet ik mijn analytisch vermogen in om de puzzels te helpen oplossen, ook al zijn ze nog zo complex. Ik luister, leef me in, observeer, stel vragen en kom snel tot de kern. Ik ben pragmatisch en ga altijd voor een oplossings- en resultaatgerichte aanpak.

Ik werk vanuit verbinding met mensen waarbij coaching en ontwikkeling een natuurlijk gegeven zijn. Ik haal mijn energie uit het samen met mensen inzicht krijgen in hun drijfveren, ambities en motivatie met als doel met nog meer (werk)plezier in het leven te staan.

Door mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling ben ik goed in staat om mensen en hun vragen trefzeker in te schatten.

Vanuit mijn jarenlange ervaring op het gebied van Human Resources, duurzame inzetbaarheid en strategisch advies bij het Bedrijfsleven, Gemeenten en Rijksoverheid heb ik me als (bedrijfs)maatschappelijk werker, manager, coach en als organisatieadviseur met de ontwikkeling van individuen of groepen cq. organisaties bezig gehouden. Mijn geschiedenis kenmerkt zich door een leven lang leren en werken te combineren en werden mijn interesses en talenten regelmatig gezien.

Ik ben als KernTalentenanalist en loopbaancoach werkzaam voor Hoogbegaafd in Bedrijf, te Wageningen.

Naast mijn vaste (HB)kandidaten begeleid ik ook Hoogbegaafden met als doel gezonde terugkeer in het arbeidsproces vanuit een UWV-situatie.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging KernTalentenanalisten Nederland
De vereniging wil een bijdrage leveren om de KernTalentenanalyse in Nederland bekend en beschikbaar te maken. Tevens stelt zij zich als doel het vakmanschap van de leden te vergroten en de kwaliteit te borgen. Het doel is om iedereen in Nederland – mensen én organisaties – optimaal te laten profiteren van deze parel onder de assessments. www.ktan.nl

Naast diverse opleidingen in het coachen en begeleiden van veranderingsprocessen heb ik bij Danielle Krekels de opleiding tot KernTalentenanalist gevolgd. Ik ben geaccrediteerd KernTalentenanalist en op de website van Coretalents.be vind je mij ook.

Als Registerloopbaanprofessinal ben ik gecertificeerd bij NOLOC

Ik sta geregistreerd op de site van Noloc.nl de Beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en Jobcoaches

Ik wil graag aan de slag