Over mij

Truus Krenn

Mijn wens voor jou: inzicht krijgen in je Kerntalenten, drijfveren, ambities en motivatie.

Ik help je graag bij het ontwikkelen en versterken van persoonlijk leiderschap door eigen verantwoordelijkheid te nemen en in beweging te komen. Dit alles met als doel met meer (werk)plezier in het leven te staan.

Ik zet mijn analytisch vermogen in om samen met jou de puzzels te helpen oplossen, ook al zijn ze nog zo complex. Ik luister, leef me in, observeer, stel de vragen die jezelf minder snel bedenkt. Ik denk in mogelijkheden en kansen, blijf betrokken en gericht op het resultaat. Ik kom snel tot de kern. Ik ben pragmatisch en ga altijd voor een oplossings- en
resultaatgerichte aanpak. Gelet op mijn levensfase neem ik vanuit diverse functies en rollen mijn ‘eigen wijze’ levenslessen mee!

Ruim 30 jaar werkervaring

Ik heb ruime werkervaring vanuit Human Resources, was bij het Ministerie van Justitie o.a. manager van een afdeling Bedrijfsmaatschappelijk werk, daarna 15 jaar oprichter en leidinggevende van een Mobiliteitsbureau met loopbaanadvies, reintegratie en traumaopvang en tenslotte begeleidde ik als programmamanager een fusie van 3 jeugdinrichtingen. Hiernaast werk ik sinds 1993 vanuit mijn eigen praktijk, als coach voor zowel profit- als nonprofitinstellingen.

Sinds 2020 begeleid ik hoogbegaafden vanuit Hoogbegaafd in Bedrijf te Wageningen,  doe re-integratie 1e, 2e en 3e  spoor om gezonde terugkeer in het arbeidsproces te realiseren.

Wat men over mij zegt is: analytisch, scherpe waarneming, grondige aanpak, kritisch en resultaatgericht, prettige gesprekspartner die goed kan luisteren. Goede combinatie van mens- en resultaatgerichte aanpak, besluitvaardig ook bij tegengestelde belangen en goed in het begeleiden van veranderprocessen.

Mijn aanbod

Vanuit mijn werk- en opleidingservaring bied ik binnen mijn eigen praktijk (loopbaan)coaching aan in combinatie met een Kerntalentenanalyse.

Kerntalentenanalyse

Ik heb in mijn opleiding in 2016 bij  Danielle Krekels in Antwerpen ontdekt dat de Kerntalentenanalyse een krachtig instrument is om een coachingsproces extra te ondersteunen. Bovendien raakt dat jouw essentie zo direct, dat je daar een heel leven mee door kunt!

Coaching

Elke keer weer ben ik gefascineerd over wat mensen beweegt en zie ik met bewondering hoe zij hun gewenste doelen kunnen realiseren. Door het coachen help ik hen richting te bepalen en samen een plan te maken. Focus houden op de gewenste verandering, dat blijven doen brengt je dichter bij jezelf in je werk en je leven.

Loopbaancoaching

Vaststellen van kerntalenten, waarden en werkvoorwaarden om met meer vertrouwen kansen en richtingen te geven aan je toekomstige loopbaan. Als registerloopbaan-professional ben ik gecertificeerd bij NOLOC de beroepsvereniging van loopbaan-professionals.

Reviews

Truus is goed in staat om problemen of verschijnselen in een kader te plaatsen, waardoor ik beter weet wat bij mijn hoogsensitiviteit hoort en wat niet.

Daarnaast heeft het goed in kaart gebracht op welke talenten en inzichten ik kan en mag vertrouwen. Ik kan veel beter aangeven welke behoeften er zijn en spelen, en waarom dat ook zo is. Daardoor heb ik met meer vertrouwen kansen en richting gegeven aan mijn toekomstige loopbaan. Zonder deze begeleiding zou ik niet tot deze inzichten zijn gekomen.

– Annemieke

De coaching en Kerntalentenanalyse van Truus heeft niet alleen meer richting gegeven bij keuzes rondom mijn loopbaan, maar het heeft mij ook duidelijkheid gegeven over de waarden en bedrijfsculturen die ik hierbij belangrijk vind. Voor startende professionals geeft de veilige omgeving en de kennis van Truus enorm waardevolle inzichten, zowel op zakelijke als persoonlijke vlakken.

– Adinda van de Broek

Door het coachingstraject bij Truus heb ik inzicht gekregen waar ik energie van krijg en waar ik energie verlies. Mijn onzekerheden zijn weggenomen doordat ik weet waar mijn talenten liggen. Daarbij zijn er ook leerdoelen naar boven komen drijven waar ik mee aan de slag kan.

– Martijn